Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
Szagmeiszter Brigitta EV/ Pálfi Fanni EV
Cím:
1039 Budapest, Juhász Gyula utca 11
Telefon:
Áruház neve:
Brittas
Adószám:
68139632-2-41/ 45714197-1-41
Nyilvántartási szám:
51287915/ 58299546
Kapcsolattartó neve:
BRITTAS
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/367-4545
Kapcsolattartó e-mail címe:
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Szállítás
MPL
mpl_api
A termékek többnyire rendelésre készülnek. A szállítási idő 10-15 munkanap, de mindent megteszek, hogy a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád a rendelésed. Ez ritka esetben kitolódhat rajtam kívülálló okból is. Amennyiben készleten lévő terméket rendelsz, abban az esetben a szállítási idő 1-5 munkanap. A csomagodat az MPL futárszolgálat fogja kiszállítani neked a megadott belföldi címre munkaidőben, a feladástól számított 1 munkanapon belül. A kiszállítással kapcsolatban az MPL futárszolgálat fogja tartani veled a kapcsolatot e-mail és sms formájában!

Ha további kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!
Szállítási költség: 1 400 Ft
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Szállítási költség: 1 140 Ft
Packeta.hu
packeta_hu
Szállítási költség: 1 140 Ft
Fizetés
Bankkártyás fizetés
A megrendelés ellenértékének a kifizetése előre történik online bankkártyás fizetéssel a Simple rendszerén keresztül.
Utánvéttel
KEZELÉSI KÖLTSÉG: 386 Ft

A csomagot a Futárnál van lehetőséged fizetni átvételkor. A Futárnál történő készpénzes fizetés esetén gondoskodj megfelelő címletű bankjegyről, mert nem biztos, hogy a Kézbesítő vissza tud adni. Bankkártyás fizetésre minden Futárnál van lehetőség.